Superliga

"Rapid se duce spre FALIMENT!" Anuntul care da emotii fanilor din Giulesti! Luni e "ziua Z" pentru viitorul echipei:

Rapid poate ramane fara antrenorul Ionel Ganea dupa ce astazi ar urma sa se ia o decizie in privinta bancii tehnice a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 09:08
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 09:21

Patronul Moraru nu-l simpatizeaza pe antrenorul Ganea din cauza faptului ca a fost numit in functie de administratorul Cristina Andronache cu putina vreme inainte de ca el sa preia clubul.

DECIZIA

Apoi a avut un obiectiv de puncte in primele 10 etape, cumul pe care Ganea nu l-a putut indeplini. Cum antrenorului i se striga 'demisia' la fiecare meci, patronul poate lua decizia indepartarii sale chiar in acest inceput de saptamana.

Fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir a spus la Digi ca Rapidul va merge din ce in ce mai rau si poate ajunge in faliment, daca Ionel Ganea va fi indepartat. Intre timp, clubului i-a ramas ceva mai mult de un an din cei trei pentru care a fost aprobat planul de insolventa.

"Rapid se duce spre faliment. Daca-l schimba pe Ganea, echipa va juca si mai prost. Universitatea Cluj va depasi sigur insolventa. S-ar putea ca si Dinamo sa treaca peste. Iar Otelul se salveaza doar daca intervine Marius Stan. Altfel e faliment si acolo", a spus Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!