RAPID RELOADED! Fostul antrenor al clubului anunta ca un investitor misterios negociaza cu Moraru: "Conditia e sa nu ceara bani"

RAPID RELOADED! Fostul antrenor al clubului anunta ca un investitor misterios negociaza cu Moraru: "Conditia e sa nu ceara bani"

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Falimentul Rapidului poate fi evitat, anunta Marian Rada. Acesta spune ca stie un investitor dispus sa preia clubul, daca actualul patron, Valerii Moraru, nu va cere bani pentru tranzactie.

"Eu am discutat cu aceasta persoana de care va spun, este un om de afaceri care are bani si isi doreste sa ajute un asemenea brand cum este Rapid. Eu inca sunt optimist, dar intelegerea se poate face doar daca Moraru va fi corect", a declarat Marian Rada la Digi.

Rapid a fost bagat in faliment de tribunal, pierzand inclusiv locul in prima liga de fotbal, acolo unde promovase din liga a doua sezonul trecut. Rapidistii se cearta acum pe identitatea clubului, aparand doua alte echipe cu numele Rapid, CFR Miscarea Feroviara, sprijinita de CS Rapid, si AFC Rapid, fosta societate a lui Copos, in timp ce echipa falimentata nu mai exista.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies