Rapid Rapid - Dinamo stadion rapid Superliga Stadion Rapid

Rapid pune suporterii să aleagă momentul inaugurării stadionului din Giulești! Meciul cu Dinamo iese din calcul

Rapid consultă suporterii înainte de inaugurarea stadionului din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:48
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:52

Oficialii Rapidului nu iau în calcul ca meciul cu Dinamo, următorul pentru giuleșteni pe teren propriu, să se joace pe noua arenă. Astfel, cel mai probabil, partida se va disputa pe Arena Națională.

Prima variantă este ca primul meci din play-off sau play-out să se joace pe stadionul din Giulești, iar cea de-a doua variantă ar fi pe 26 martie, în cadrul unui amical organizat special pentru inaugurare.

Variantele luate în calcul de rapidiști pentru inaugurarea stadionului din Giulești

„În urma obținerii avizelor necesare funcționării noului stadion Rapid – Giulești, dar și ținând cont de faptul că la începutului lui martie acesta va fi omologat oficial de către FRF, FC Rapid București dorește să se întoarcă acasă, dar doar împreună cu suporterii.

Pentru că Rapid înseamnă în primul rând suporteri, dorim ca împreună să bifăm pe harta istoriei data inaugurării stadionului.

În acest sens, dorim să realizăm un sondaj de opinie, prin care suporterii Rapidului să decidă prin vot momentul în care stadionul își va deschide porțile. Pentru că, având avizele oficiale, împreună cu suporterii putem fixa data inaugurării noii arene din Giulești.

Din respect pentru suporterii noștri, dar și din dorința de a-i avea în număr cât mai mare în noua noastră casă, vrem ca evenimentul dedicat inaugurării stadionului să aibă loc după data de 8 martie 2022, atunci când se anticipează că restricțiile legate de accesul la evenimentele publice vor fi mai relaxate. 

În contextul actual, cu accesul permis la numai 30% din capacitatea arenelor, considerăm că limitarea intrării pe stadion a suporterilor la un eveniment de o importanță istorică ar fi o nedreptate. Noi ne dorim ca măcar 50% dintre scaunele stadionului să poată fi ocupate de către cei care au transformat Rapidul într-un mod de a fi”, se arată pe pagina oficială de Facebook a giuleștenilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!