Rapid pregătește revenirea lui Rareș Ilie! Planul de rezervă al lui Adrian Mutu, după ce l-a ratat pe Alexandru Ișfan 

Rares Ilie OGC Nice Rapid Superliga Rareș Ilie
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 14:20
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 14:22

Rapid dorește să se întărească în această iarnă pentru a fi sigură că în sezonul 2023-2024 va evolua în cupele europene.

Transferat în vara lui 2022 pe OGC Nice în schimbul a 5 milioane de euro, Rareș Ilie (19 ani) nu a reușit să se impună în lotul condus de Lucien Favre (65 ani). Românul a prins doar 8 prezențe în 6 luni, 4 în Ligue 1 și 4 în UEFA Conference League, pentru ocupanta locului 11 din Franța, cu 21 de puncte acumulate în 17 etape. 

Rareș Ilie, dorit de Adrian Mutu la Rapid 

Mai mult, onzemondial.com susține că OGC Nice dorește să renunțe la mai mulți jucători în această iarnă, printre ei și Rareș Ilie. Românul este asociat cu un împrumut, aceeași sursă precizând că sunt doritoare tot din Ligue 1.

Însă, de toată această situație poate profita Rapidul. Conform ProSport, Adrian Mutu (43 ani) l-a dorit în această campanie de transferuri pe Alexandru Ișfan (22 ani), dar Universitatea Craiova l-a convins să vină în Bănie. Așa că „Briliantul” i-a cerut conducerii să rezolve împrumutul lui Rareș Ilie până la finalul sezonului.

Marcel Pușcaș nu i-a dat nicio șansă lui Rareș Ilie de a se impune la OGC Nice

Invitat la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, președintele lui FCU Craiova a mărturisit încă din toamna lui 2022 că Rareș Ilie va avea șanse minine să joace în prima ligă din Franța. De asemenea, Marcel Pușcaș (62 ani) a prevăzut că OGC Nice îl va împrumuta pe român.

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!