Liga 1

Rapid in Liga I sezonul viitor! Planul secret pentru renasterea Rapidului: stadion si baza de pregatire, din 2020 in Giulestiul nou

"Rapid" ar putea lua startul la inceputul sezonului viitor in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Mai 2017, 10:36
Data actualizarii: Sambata 06 Mai 2017, 10:51

Rapidul e pe cale sa renasca, dar nu din Liga a 5-a, ci chiar din prima Liga. FC Voluntari coace un plan de rebranding, care sa includa schimbarea numelui, dar si asimilarea palmaresului recent al Rapidului, din 2003 si pana la faliment.

Oficialii clubului administrat de Primaria Voluntari vor sa obtina in lunile urmatoare palmaresul Rapidului - nu e clar de unde, cu cati bani, sau macar daca poate fi vandut de cineva.

"Casa" Rapidului ar urma sa fie baza din Ilfov, care include un stadion de 4600 de locuri, dar si o academie de fotbal, iar din 2020, echipa ar urma sa se mute pe noul Giulesti.

Batranul stadion a intrat deja in proces de demolare, iar in locul lui va rasari o arena moderna, pregatita sa indeplineasca cerintele pentru Euro 2020.

Intr-o situatie ideala, dupa mutarea in Giulesti, arena din Voluntari ar urma sa devina baza de pregatire pentru noul Rapid.

FC Voluntari e pe locul 2 in playout, fara emotii de retrogradare.

Modifică setările cookies