Rapid - FCSB Adrian Mutu Rapid Liga 1

Rapid - FCSB | Ce surpriză i-a pregătit Adi Mutu lui Toni Petrea

Adrian Mutu i-a pregătit o surpriză lui Toni Petrea pentru derby-ul Rapid - FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 21:38
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 21:38

Marko Dugandzic, atacantul transferat de la CFR Cluj în urmă cu două zile, pentru 400.000 de euro, este titular în meciul cu FCSB.

De asemenea, și Junior Morais (36 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai Rapidului, este titularizat pe postul de fundaș stânga, el fiind, de profesie, fundaș stânga.

  • Rapid: Moldovan - J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan - Kait, Crepulja, Ioniță II - Sefer, Dugandzic, Costache
  • Rezerve: Drăghia, Onea, Iacob, Ignat, Papeau, Pănoiu, Despa, Ciobanu, Iordache

Adrian Mutu, antrenor Rapid: ”Vom juca la victorie!”

„Știți ce înseamnă acest meci pentru fanii noștri. Va fi un meci foarte greu. Suntem dornici de victorie și vom juca la victorie! Întâlnim o echipă bună și sper să obținem victoria. .

Despre importanța meciului e inutil să vorbim, este un derby de tradiție. De-a lungul timpului au fost meciuri spectaculoase. Mâine trebuie să fim responsabili și să dăm totul pentru Rapid. Dacă cei de la FCSB vor odihni jucători vom vedea mâine.

FCSB rămâne o echipă valoroasă. Meciul este și pentru ei important. Probabil vor veni montați să câștige acest meci. Sunt o echipă ofensivă, dar suntem pregătiți. Ne dăm seama de importanța acestui meci”, a spus Mutu.

Modifică setările cookies