Rapid e la un pas sa transfere in Serie A! "Sunt ceva negocieri, insa NU am semnat nimic, inca!" SURPRIZA in Giulesti:

Rapid e la un pas sa transfere in Serie A! "Sunt ceva negocieri, insa NU am semnat nimic, inca!" SURPRIZA in Giulesti:

Cristian Sapunaru poate sa fie mutarea surpriza a verii la Rapid.

Clubul nu are ce sa ii faca, din moment ce Sapunaru mai are contract doar pentru ultimele trei etape ale sezonului. El a vorbit despre posibilitatea de a pleca liber la Udinese, in Serie A, club cu care negociaza deja.

"Nu am semnat cu Udinese, nu sunt jucatorul celor de la Udinese. Sunt ceva negocieri, dar sub nicio forma nu am semnat cu acea echipa. Voi vedea cand se va termina campionatul. Deocamdata sunt jucătorul Rapidului si imi doresc sa ajut aceasta echipă sa ramana in Liga I.

E o bucurie in primul rand, dar mai sunt cateva meciuri de jucat, nu se stie niciodata ce se poate intampla. Imi doresc foarte mult sa joc la echipa nationala, imi doresc foarte mult sa ajut echipa nationala. Sunt fericit ca m-am intors la nationala mai ales intr-un astfel de moment. Pentru ca eu spun ca si evolutiile mele de la Rapid au demonstrat ca merit", a spus Cristian Sapunaru.

31 de ani are Sapunaru si s-a remarcat in mai multe jocuri din acest retur drept cel mai bun din echipa Rapidului. El este capitanul echipei si valoreaza 1,1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sorin Cîmpeanu: Profesorii nevaccinaţi ar putea fi testaţi periodic, înainte să intre la ore
BRAT
Modifică setările cookies