Liga 1

Rapid devine afacerea "FAMIGLIEI" Pozzo! Italienii aduga clubul din Giulesti altor trei pe care le detin! Cine sunt noii patroni:

ProSport prezinta in exclusivitate detaliile despre noii patroni ai Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 21:23
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 21:36

ProSport anunta ca familia Pozzo pune mana pe Rapid. Italienii mai au in patrimoniu mai multe cluburi de fotbal: Udinese, Granada si Watford.

CE URMEAZA

Giampaolo Pozzo este in fotbal inca din 1986, cand a inceput sa investeasca.

Rapid a primit OK-ul de la TAS, iar din sezonul care incepe peste cateva saptamani va juca din nou in Liga I, dupa o pauza de un an. Giulestenii au primit licenta revocata de forurile din Romania.

Renzo Rossi spune ca giulestenii vor avea si patron nou, italian.

"Nu pot sa va dau numele, dar pot sa confirm ca domnul Zamfir a semnat un precontract cu o persoana din strainatate pentru a vinde clubul. Da, persoana respectiva e din Italia. S-au intalnit, au vorbit si au semnat precontractul. Trebuia sa asteptam raspunsul de la TAS, ca sa vedem cum merg lucrurile mai departe.

Pot sa va spun doar ca persoana care va prelua pe Rapid are experienta in domeniu, detine cluburi asa ca echipa nu intra pe mainile unui necunoscator al fenomenului", a declarat Renzo Rossi pentru www.prosport.ro.

Familia Pozzo are cele mai mari sanse sa ia clubul, dupa cum anunta ProSport. Giampaolo detine Udinese din 1986, Granada din 2009 si Watford din 2012.

Bergodi este acum liber de contract si are cele mai mari sanse sa fie numit antrenor in Giulesti, daca la conducere vin italienii.

Sursa: www.prosport.ro

Modifică setările cookies