Rapid a facut recurs la decizia din "cazul banana"! Unde se poate muta echipa la meciurile cu Brasov si Iasi:

Autor: Sport.ro
Joi 09 Octombrie 2014, 12:01

	Rapid a facut recurs la decizia din "cazul banana"! Unde se poate muta echipa la meciurile cu Brasov si Iasi:

"Cazul banana" muta Rapidul din Giulesti. Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul Rapid cu interzicerea organizarii a doua meciuri pe teren propriu

Rapid considera "aberanta" decizia luata ieri de Comisia de Disciplina in "cazul banana". Oficialii au cerut rejudecarea cazului in regim de urgenta.

"Decizia comisiei este aberanta si neregulamentara. Au aplicat niste articole care nu au nici o legatura cu fapta. Vom ataca aceasta hotarare si vom solicita Comisiei de Recurs judecarea in regim de urgenta a cauzei pentru a putea disputa urmatoarea partida pe Stadionul Giulesti", a declarat directorul general al clubului, Claudiu Popa.

Daca nu va avea castig de cauza la Comisia de Recurs, Rapid va fi obligata sa joace urmatoarele doua meciuri de 'acasa' la cel putin 60 de km distanta fata de Bucuresti.

Cea mai probabila varianta este fostul stadion al Astrei, din Ploiesti, trecut in dosarul de licentiere ca varianta alternativa pentru Giulesti. O alta varianta ar fi si terenul Gloriei Buzau.

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul Rapid cu interzicerea organizarii a doua meciuri pe teren propriu si cu 22.500 lei penalitate sportiva, in urma incidentului rasist de la partida cu Concordia Chiajna,

In ce oras ar trebui sa se mute Rapid? (1417 voturi)
 
Ploiesti
46.65%
661 voturi
 
Buzau
27.31%
387 voturi
 
Pitesti
26.04%
369 voturi
Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies