Liga 1

Rapid a depus cererea pentru a juca in Liga I! Copos: "Federatia trebuie sa tina cont de decizia TAS! Cazul este similar cu cel de la U Cluj!"

►Sambata, ora 12.00 - Comitetul Executiv decide sistemul Ligii I pentru sezonul viitor - in direct la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2013, 18:58
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2013, 18:57

George Copos s-a bucurat pentru decizia data de TAS in cazul clujenilor. Actionarul majoritar din Giulesti e convins ca maine, in Comitetul Executiv, se va decide ca pastrarea Rapidului in Liga I.

"Fotbalul romanesc este in insolventa si va ramane multi ani in insolventa. Intre cazul Universitatii Cluj si cel al Rapidului este o similitudine. Am vorbit cu domnul Marginean, dansul mi-a dat vestea ca Universitatea a castigat la TAS."

"In aceste conditii, Rapid va solicita Comitetului Executiv sa joace in Liga I. Chiar acum domnul Taban (n.r. - presedintele CA Ion Taban) redacteaza scrisoarea oficiala pe care o vom trimite federatiei. Dansul va merge maine la Comitetul Executiv unde va expune punctul nostru de vedere si faptul ca trebuie luat in considerare criteriul sportiv si legea insolventei din Romania."

"Cazurile sunt similare. Daca eu si o alta persoana sarim un gard si Politia ne amendeaza cu cate 500 de lei, iar respectiva persoana face apel si i se anuleaza amenda, atunci si mie trebuie sa mi se anuleze. Este vorba despre similitudine aici. Rapid trebuie sa fie in Liga I. Practic membrii Comitetului Executiv nu trebuie decat sa ia act de decizia TAS in cazul Clujului.", a declarat Copos pentru Mediafax.


Modifică setările cookies