"Rambo" Rambe, out de la Craiova! Oltenii s-au hotarat sa-i rezilieze contractul dupa scandalul cu Hagi. Gigi Multescu: "Se discuta acest aspect"

Autor: Sport.ro
Joi 08 Decembrie 2016, 17:26

	"Rambo" Rambe, out de la Craiova! Oltenii s-au hotarat sa-i rezilieze contractul dupa scandalul cu Hagi. Gigi Multescu: "Se discuta acest aspect"

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata la Sport.ro de la 23:00KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro de la 23:00

Suspendarea de 6 etape primita de Rambe in urma scandalului de la meciul Viitorul - Craiova e cea mai mica problema a acestuia. Atacantul are sanse mici sa o ispaseasca in Liga I, intrucat ar putea sa nu mai fie jucatorul Craiovei!

Gigi Multescu, antrenorul formatiei oltene, a dezvaluit astazi ca sefii clubului discuta cu Rambe rezilierea contractului.

"Nu ne-a cazut bine deloc. Rambe este jucatorul nostru si nu vrem sa il abandonam, dar ne dezicem de atitudinea lui. Nu trebuia sa raspunda, chiar daca a fost provocat. Nu este in regula, iar din punct de vedere fotbalistil el a primit pedeapsa. 

Este in afara lotului din cauza acestei pedepse. In acelasi timp, conducerea a demarat cu el discutiile pentru rezilierea contractului", a spus Gigi Multescu in cadrul unei conferinte de presa.

Pe langa cele 6 etape de suspendare, Rambe a fost si amendat cu suma de 10.000 RON.

De cealalta parte, Hagi s-a ales cu un avertisment, in timp ce doi dintre jucatorii sai, Radoi si Ramniceanu, au fost suspendati sase, respectiv trei etape.

Rambe, in varsta de 27 de ani, a jucat 13 meciuri pentru Craiova, fara sa marcheze vreun gol.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies