Radoi recunoaste: asta e cea mai mare greseala pe care a facut-o la Steaua! Principalul motiv pentru parcursul dezamagitor

Mirel Radoi Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Noiembrie 2015, 10:14
Data actualizarii: Vineri 06 Noiembrie 2015, 10:27

Mirel Radoi a vorbit despre erorile pe care le-a facut la Steaua, intr-un sezon fara grupe europene si cu un parcurs dezamagitor in campionat.

Mirel Radoi spune ca principala eroare care a dus la parcursul dezamagitor al Stelei in acest sezon a fost facuta in campania de transferuri din vara.

Jucatorii au fost adusi prea tarziu, iar multe dintre alegeri au fost neinspirate.

Daca va continua la Steaua si in a doua parte a sezonului, Radoi spune ca va actiona din timp pentru schimbarile din lot, pentru ca jucatorii adusi sa prinda toata perioada de pregatire.

"Asta imi asum, pentru ca marea majoritate n-a venit si nu a facut pregatirea cu noi, nu a venit la data la care trebuia sa vina. Una dintre conditiile puse de mine cand am venit a fost ca jucatorii sa ajunga inainte, ca sa putem pleca in cantonament. Nu s-a intamplat asta, pentru ca preturile unora erau foarte ridicate si atunci am incercat sa ne apropiem cat mai mult de inchiderea perioadei de transferuri.", a spus antrenorul Stelei la DigiSport.

Radoi a anuntat schimbari importante in pauza competitionala din iarna.

"Vom trage linie si vom vedea fiecare jucator care a fost adus sau care era deja la echipa ce a adus in plus, ce nu, fara nicio urma de regret ne vom strange mainile. Avem mai multe posturi pe care vom incerca sa facem transferuri in iarna."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!