Radoi l-a dat afara dupa ce s-a certat cu el, jucatorul poate aparea iar la antrenamente! Situatie incredibila la Steaua

Steaua joaca returul cu Trencin miercuri, la ProTV, de la 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 11:31
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 11:40

Tucudean a fost dat afara de Radoi dupa ce s-a certat cu noul antrenor al Stelei. Cei doi au avut o disputa iar Radoi l-a anuntat ca nu mai face parte din planurile Stelei.

Chiar daca Radoi s-a despartit de el, Tucudean e posibil sa ramana in continuare la Steaua, anunta Anamaria Prodan, impresarul jucatorului. Aceasta a declarat ca e greu sa il transfere pe Tucudean acum pentru ca jucatorul nu este al Stelei, ci al lui Charlton, iar englezii nu vor sa il imprumute in alta parte.

"Deocamdata el este sub contract cu Steaua, nu s-a discutat la nivel oficial plecarea lui dar daca nu se gaseste nicio varianta va ramane la Steaua pentru ca este complicat, nu este un jucator liber, e adus imprumut si chiar daca Steaua si Tucudean gasesc o varianta e greu sa te intelegi cu cei din Anglia pentru ca ei stiu ca au jucator sub contract pana la finalul anului", a declarat Anamaria Prodan pentru Sport.ro.

Tucudean nu este singurul jucator dat afara de Radoi in aceasta vara. Tamas a fost si el exclus dupa ce a lipsit de la antrenament si nu a facut deplasarea cu echipa la Severin, pentru meciul cu Pandurii.

Modifică setările cookies