Rada vrea sa faca minuni: "Merg sa castig la Vaslui!" Coincidenta incredibila inainte de debutul in noul sezon:

Autor: Sport.ro
Luni 22 Iulie 2013, 08:25

	Rada vrea sa faca minuni: "Merg sa castig la Vaslui!" Coincidenta incredibila inainte de debutul in noul sezon:

►Cum joaca Barca fara Tito? Cum arata Neymar langa Messi? Cum se bucura Pep cand ia Valdes gol? BAYERN - BARCELONA, miercuri 19:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Rapid a scapat atat de barajul cu Chiajna, cat si de apelul de la TAS, si incepe un nou sezon in deplasare la Vaslui, in aceasta seara de la ora 21.30.

Rapid s-a obisnuit sa joace in prima etapa cu Vaslui - e al 4-lea campionat consecutiv cand se intampla asta! Desi Marian Rada are o echipa improvizata, antrenorul giulestenilor vrea sa obtina o victorie surprinzatoare - palmaresul e de partea giulestenilor, cei care au castigat 10 din cele 18 meciuri cu Vaslui, pierzand doar 3!

"Va fi un joc foarte greu la Vaslui. Un joc care ne prinde iar puţin pe picior gresit. Desi am avut 12 zile de pregatire acum ne vedem in situaţia de a avea minus in echipa inca patru jucatori. Ii avem lipsa pe Dica si Voicu. Sunt 14 jucatori noi: noi pentru mine sunt cei care au promovat de la echipa a doua. E greu sa vii de la liga a treia la Liga I. Sa fie un lot de 14 jucatori sa faca acest salt e foarte greu. in aceasta saptamana am legitimat trei fundasi centrali care sa ii inlocuiasca pe Abrudan si Oros. Nu stiu cine ar putea sa faca uitata lipsa celor doi in doua-trei zile de antrenament. Eu si daca ma duc cu piticii, ma duc sa castig. Mergem sa castigam la Vaslui. Le-am spus si jucatorilor: «Nu ma intereseaza ca esti nou, ca esti vechi, ca ai venit acum, noi trebuie sa mergem acolo sa castigam». Deocamdata vom juca cu sufletul si sper sa ne ajute si conducerea sa adauge ceva la acest suflet" a declarat Marian Rada.

Echipe probabile:
Vaslui: Straton - Salageanu, Varela, Celeban, Viveiros - Sanmartean, Jumisse, Lovrecic - Wilk, Pozder, Antal

Rapid: Draghia - Al Coman, D Lung, Al Iacob, M Stoica - C Paun, V Negru, Al Ionita - Martin, Ciolacu - Pancu

Citeste si:

Rapid

FC Vaslui

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT