Mici si fripturi la toata lumea, petrecere la ProRapid: cum a sarbatorit Rada re-re-venirea pe banca Rapidului! VIDEO

Dupa ce Ganea a fost demis de pe banca Rapidului, conducerea a apelat din nou la Rada. Pentru a 7-a oara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 21:06
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 21:06

Rada a re-re-re-re-re-revenit la Rapid odata cu demiterea de ieri a lui Ionel Ganea. Acesta va fi pe banca giulestenilor pentru a 7-a oara in cariera.

Desi aseara a anuntat ca nu este antrenorul Rapidului, astazi el a condus antrenamentul oficial. Rapidistii au publicat mai multe imagini de la antrenament pe contul de Facebook:

"Eu nu sunt antrenor principal acum. Stiu, am auzit si eu ca spun ca preiau echipa. Forteaza si ei, dar eu nu mai vreau asa, m-am saturat. Nu vreau sa fiu pus doua zile si in a treia sa imi spuna ca nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzati si ce-au zis: Gata, il punem pe Rada. Dar eu nu mai vreau asa"

"M-a sunat Moraru si am vorbit putin la telefon. I-am zis ca nu stiu ce o sa fac si ca maine o sa ma ocup de echipa ca si pana acum, adica din postura de director tehnic. I-am spus sa organizeze concurs de CV-uri. Pai nu asa spune Legea Insolventei? Si doar nu o sa incalcam legea acum. Sa faca ei concurs, imi depun CV-ul si sa il aleaga pe care e mai bun", a declarat Rada pentru Mediafax.

Modifică setările cookies