Putini si violenti! Rapidistii s-au batut intre ei inainte de meciul cu Steaua, 4 ultrasi au fost retinuti! Ce s-a intamplat

Putini si violenti! Rapidistii s-au batut intre ei inainte de meciul cu Steaua, 4 ultrasi au fost retinuti! Ce s-a intamplat

Rapidistii s-au batut intre ei, chiar daca au fost in jur de 3000 de fani pe stadion. Acelasi lucru s-a intamplat si la petrecerea de 91 de ani de la infiintarea clubului, dar si inainte de barajul de anul trecut cu Chiajna.

Dupa un scandal iscat intre doua factiuni ale galeriei Rapidului, chiar inainte de startul jocului, patru persoane au fost conduse la sectia de Politie.

"Inaintea derbiului Rapid - Steaua, pe strada 9 mai din Cartierul Giulesti, intre doua factiuni ale galeriei rapidiste, s-a iscat un scandal. Suporterii rapidisti au aruncat cu pietre, patru masini fiind avariate. Ca urmare a acestui conflict, patru persoane au fost conduse de lucratori ai Politiei Capitalei care au ajuns primii la locul faptei la sectia 20 pentru continuarea cercetarilor.", declara purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Nu este prima data cand fanii Rapidului se bat intre ei. Acestia au avut conflicte si in urma cu cateva saptamani, la petrecerea la care au sarbatorit 91 de ani de la infiintarea clubului, scandalul avand loc chiar in tribunele stadionului, in timpul spectacolului oferit de club.

Si anul trecut au fost incidente in tribune pe Giulesti. Mai multi fanii ai Rapidului au incendiat Pasajul Victoriei si au fost dusi la sectie de jandarmi, iar pe stadion au avut loc ciocniri violente inaintea barajului cu Chiajna!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies