"Puteati sa-mi ziceti: "Ba Becali, ia uite ce ai scris tu aici!"" Ce a facut Becali azi la tribunal in fata judecatorului

Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 14:42
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 14:43

Finantatorul Stelei a fost prezent astazi la tribunal.

Acesta si-a mentinut in fata judecatorilor denuntul facut impotriva lui Gabriel Popoviciu in 2006.

"Declaratia scrisa si semnata de mine la data de 14 iunie 2006 o mentin in totalitate, e scrisa de mine cu mana mea. Nu mai stiu nimic nou. Tot timpul in viata mea am facut totul numai cu buna-credinta, eu minciuna nu am zis niciodata. Eu am spus opinia mea, oricine poate sa isi dea cu parerea, terenul exista, nu a plecat de la locul lui, puteti sa puneti experti care sa-l evalueze. Ultimele doua declaratii date in fata Curtii de Apel Bucuresti, adica aia din puscarie, cand eram in puscarie, din 27 octombrie 2015 (in plus, atunci era Basescu presedinte si imi era frica) si cea din 15 februarie 2016 nu mai le mentin, pentru ca nu citisem si nici doamna procuror nu a fost profesionista, nu mi-a citit-o si nici dumneavoastra, domnule presedinte, nu mi-ati zis. Puteati sa-mi ziceti: "Ba Becali, ia uite ce ai scris tu aici!""

"Eu nu sunt procuror ca sa motivez sau sa aduc probe. Denuntul meu nu are nicio importanta pentru ca infractiunea lor este de abuz in serviciu, fapta care se demonstreaza prin acte, prin incalcari de legi. (...) Eu am scapat ca am facut declaratie la procuror. Eu sunt la dispozitia Justitiei", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!