Pustai ramane la Rapid pana la finalul sezonului: "La vara voi discuta cu conducerea" Ce spune despre lupta pentru salvare

Pustai ramane la Rapid pana la finalul sezonului: "La vara voi discuta cu conducerea" Ce spune despre lupta pentru salvare

Postul lui Pustai este in pericol, dupa inceputul bun de retur. 

Pustai a afirmat ca este obisnuit cu zvonurile privind demisia sa, asa ca nici cel care a aparut dupa infrangerea suferita in deplasare cu Universitatea Cluj nu l-a surprins.

"Zvonuri de genul acesta apar mereu. Eu am peste 200 de meciuri in Liga I si in cariera mea am fost demis de multe ori. Eu am venit sa lucrez la Rapid pana in vara. Eu, dupa meci (n.r. - meciul cu U Cluj pierdut cu 0-1), nu am avut nicio discutie de genul acesta cu nimeni (n.r. - din conducere). Daca voi continua sau nu la Rapid, asta vom discuta la vara. Acum imi doresc sa imi indeplinesc obiectivul, sa ne salvam. Normal ca imi doresc sa raman la Rapid in Liga I. Cand ne-am apucat ne-am pus in fata mai multe variante: A, B, C. si am convenit ca toate sunt dependente de acest obiectiv, salvarea de la retrogradare. Cand se termina campionatul vom discuta", a spus Pustai.

Antrenorul a adaugat ca si acum este foarte bucuros ca a ales sa antreneze formatia Rapid in iarna. "Rapidul a fost intotdeauna o echipa de moral. Aici lucrurile se aprind repede, se sting la fel, Rapidul renaste... Eu sunt foarte bucuros ca am venit la Rapid, pentru ca pentru mine este o experienta frumoasa sa intru in aceasta atmosfera, in aceasta istorie a fotbalului romanesc. O stiam din carti, dar am trait-o, o traiesc si pe viu... asa ca nu am cum sa zic ca Rapid nu e o stare de spirit sau ca nu e o echipa de moral. E mai greu de antrenat o astfel de echipa, dar e si frumos. Lucrurile grele sunt si frumoase", a precizat Cristian Pustai.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies