"Pun pariu ca Mirel va fi legitimat si va juca" Scenariul SOC prin care Steaua isi rezolva o alta mare problema, pe cea a mijlocasului defensiv

Proaspat numit in functia de antrenor al Stelei, Mirel Radoi ar putea fie legitimat si ca jucator. Steaua ar impusca astfel doi iepuri dintr-un foc, iar Mirel Radoi ar putea sta pe banca fara ca stelistii sa faca alte artificii, dat fiind ca acesta nu detine licenta PRO.

Fost antrenor al Stelei si un om care stie foarte bine procesul de functionare a lucrurilor din Ghencea, Mihai Stoichita crede ca Mirel Radoi este omul potrivit pentru Steaua. Stoichita a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro despre numirea lui Radoi pe banca Stelei, dar si despre sansele ca acesta sa fie legitimat si ca jucator. Antrenorul spune ca e gata sa faca un pariu si crede ca Mirel Radoi va intra "la joc" in sezonul viitor.

"Singurul gand cand faci scoala de antrenor e pentru legalitate. Ca acum 20 de ani se antrena si fara carnet. Eu eram legitimat la Scoala de Antrenori si primisem o derogare, apoi am luat licenta pentru a antrena la nivelul la care am antrenat, pentru ca altfel nu-ti mai da nimeni voi.

Cu Mirel e o chestie complicata. Eu sunt un om care incearca sa respecte legalitate, de pe de alta parte incerc sa inteleg problemele celorlalti. Mirel e un jucator cu o mare, mare experienta, un jucator care a evoluat la nivel inalt si pe care nu cred ca ar trebui sa-l blocam 4 ani pana isi ia licenta PRO.

Mirel are putere multa din partea lui Gigi, e bine. Nu stiam ca s-a dus sa vorbeasca cu Boroi, cred ca e un prim pas spre impacare. El poate fi un liant, din pozitia pe care o are si ajutat de lucrurile pe care le-a facut de-a lungul carierei. Si Zidane a avut astfel de probleme, acum ce sa mai spunem.

Mirel Radoi a avut parte de antrenori mari in cariera lui si a acumulat deja o mare experienta. A lucrat cu Zenga, cu Emerich Ienei, cu Olaroiu, etc.

Eu fac un pariu si cred ca Mirel va fi si legitimat. Daca va vrea, va putea face asta, pentru ca am mai avut exemple. Poate fi antrenor-jucator.

El e un tip echilibrat, trebuie sa-si pastreze aura de lider al Stelei, pentru ca experienta are deja. Sigur, o sa-i fie greu, pentru ca are un predecesor care a castigat trei trofee", a spus Mihai Stoichita la Sport.ro

Mirel Radoi va reveni in fotbalul romanesc dupa o pauza de 6 ani, timp in care a evoluat in zona Golfului Persic, in Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si Qatar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum a devenit Vlad Voiculescu un motiv de discordie în coaliția de guvernământ
BRAT
Modifică setările cookies