PROVOCAREA lui Reghe: va reusi sa confirme in al doilea mandat la Steaua? Ce au facut alti antrenori care au revenit

PROVOCAREA lui Reghe: va reusi sa confirme in al doilea mandat la Steaua? Ce au facut alti antrenori care au revenit

Laurentiu Reghecampf este al cincilea antrenor de dupa Revolutie care isi incearca norocul in al doilea mandat la Steaua. 

Reghe a avut doi ani de vis la Steaua, cu doua titluri castigate consecutiv si cu calificari in primavara europeana, grupele Champions League si victorii cu Ajax si Chelsea.

Reghecampf revine acum intr-o perioada neagra pentru Steaua, cu o echipa eliminata din Europa si aflata la distanta mare fata de primul loc.

Pana acum, Piturca, Olaroiu, Stoichita sau Titi Dumitriu sunt oamenii care au avut mai multe mandate la Steaua. Piturca a inceput cu un mandat de 6 luni la Steaua, timp in care a cucerit o Cupa. A revenit sapte ani mai tarziu si a reusit sa castige titlul, in 2001. Piturca a incercat si a treia oara, dar a rezistat doar cateva saptamani.

Dumitru Dumitriu a avut un mandat fabulos in anii '90, cand a castigat sapte trofee. A revenit apoi in locul lui Walter Zenga in ultimele etape din 2005 si a reusit sa castige titlul, dupa care a fost schimbat.

Si Mihai Stoichita are o relatie de durata cu Steaua. L-a urmat pe Dumitriu in 1998 si a castigat titlul, apoi a mai revenit de doua ori in situatii de criza, fara rezultate insa.

Cosmin Olaroiu si-a inceput invers relatia cu Steaua. Primul mandat a fost slab si scurt, dupa care a revenit si a castigat un titlu, o supercupa si a dus echipa pana in semifinalele Cupei UEFA.

Reghecampf a castigat de doua ori la rand titlul de campion, Supercupa in 2013, a eliminat-o pe Ajax din Europa League si a invins-o pe Chelsea la Bucuresti.

"Obiectivul meu e titlul", a anuntat Reghe si acum. Steaua e pe locul 5 in acest moment, dar are noroc. E primul sezon cu play-off, iar daca se va califica, punctele vor fi reduse la jumate, astfel ca distanta fata de primele adversare se va micsora.

Programul ultimelor etape
Steaua - CSU Craiova
Viitorul - Steaua
Steaua - ACS Poli Timisoara
Chiajna - Steaua

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies