Prosport / Stefan: "Eu nu fac blaturi, ca dovada ca sunt aproape de retrogradare!"

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Martie 2008, 10:17
"TRECUTUL NU MA AVANTAJEAZA!"

Seful de la Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a marturisit ca, desi a gresit in trecut, incearca sa se tina departe de scandalurile din fotbalul romanesc si de jocurile de culise.  

"Presedintii trebuie sa nu uite ca a existat un «Moment zero». Toti conducatorii de cluburi au fost intrebati daca au dat bani la arbitri si daca au facut aranjamente. Apoi, s-a stabilit ca viitorul este important pentru fotbalul romanesc, iar de-acum incolo sa nu mai gresim", spune Stefan.

"Cred ca eu am fost singurul care am recunoscut ca trecutul nu ma avantajeaza, dar mi-am dat cuvantul de onoare ca respect acel «Moment zero». Drept dovada, in acest sezon s-ar putea sa retrogradez pentru a doua oara consecutiv si a treia oara de cand am preluat Ceahlaul”, a spus „Pinalti”.

„De ce am fost de acord sa crestem baremurile arbitrilor? Ca sa-i facem incoruptibili. Dar mai sunt oameni care fac jocuri de culise, iar astia trebuie sa plateasca, pentru ca n-au onoare si valoare. Eu m-am retras din fotbal dezamagit de scandaluri, iar acestea pornesc de la greselile arbitrilor, care nu ne pot garanta ca sunt impartiali indiferent de ce baremuri primesc. Arbitrii sunt cei care m-au facut sa trec fotbalul in plan secund”, a incheiat presedintele de onoare al moldovenilor.

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies