PROSPORT/ REDNIC: "NU PLEC PANA IN MOMENTUL CAND SE VA LUA DECIZIA"

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Martie 2008, 08:35
"M-AM GANDIT MAI BINE SI NU PUTEAM SA PLEC ACUM"

Puriul este intr-o mare dilema. Desi si-a anuntat demisia dupa meciul cu Steaua, Rednic pare sa se fi gandit mai bine si sub interventiile patronului Copos, sa ramana in continuare la Rapid.Dupa o discutie de 45 de minute cu patronul, Rednic a convenit sa ramana macar pana se va afla decizia meciului. Comisia FRF va judeca miercuri cazul Rapid - Steaua si va hotara si soarta partidei. Rejucare, reluare sau victoria Stelei la masa verde.

"Nu am spus la cald ca vreau sa plec. Mi-am anuntat colaboratorii, dar si pe domnul Copos inca dupa meciul de la Craiova ca voi pleca indiferent de deznodamantul partidei cu Steaua. Nu imi inchipuiam niciodata ca se poate termina asa, dar ce s-a intamplat joi e o discutie separata"

"Seria de intamplari din ultimul timp. Lipsa de comunicare din interiorul clubului, contestarile suporterilor, atitudinea jucatorilor. Fara indoiala ca si eu am avut o mare parte din vina. Am ajuns sa fac niste compromisuri pe care mi le reprosez"

"Am convenit sa nu plec macar pana in momentul in care vom vedea care va fi decizia. M-am gandit mai bine si nu puteam sa plec acum", a spus Rednic.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT