Prosport/ Iancu: "Vom face la vara o oferta pentru Rapid"

Autor: Sport.ro
Luni 03 Martie 2008, 14:28
VREA SA CUMPERE RAPIDUL!

Iancu vrea sa cumpere Rapidul lui Copos...dar de la vara. Finantatorul lui Poli Timisoara a declarat ca este dispus sa cumpere Rapidul insa la vara va face o oferta concreta lui George Copos daca nimic nu se va concretiza pana atunci.

"Eu am mai discutat cu Copos despre o posibila vanzare, stiu despre ce e vorba. Eu recunosc ca luam in considerare sa achizitionam Rapidul, la vara dorim sa facem o oferta concreta domnului Copos. Suntem pregatiti mai bine decat altii, avem o logistica importanta si nu ar fi nevoie de un efort financiar mai mare decat cel pentru achizitionarea pachetului majoritar. Daca va mai fi cazul, daca George Copos nu va efectua o alta tranzactie noi luam in considerare acest lucru" a spus Iancu in ProSport.

"Taher este un om important, un om potent si puternic din toate punctele de vedere. Noi nu suntem in concurenta, am spus, daca va mai fi cazul vom inainta la vara o oferta si vom vedea ce prefera domnul Copos. Steaua si Rapid, consider eu, nu au o valoare determinata in acest moment. Sunt cluburile cu cea mai mare expunere europeana" a incheiat Iancu

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT