Superliga

Propunere inedită pentru Adrian Mititelu! Mihai Stoica anunță cine este antrenorul ideal pentru FCU Craiova

FCU Craiova s-a despărțit de trei antrenori în acest sezon.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 15:31
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 15:32

Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au stat pe banca echipei din Bănie în acest sezon, și toți au părăsit echipa din cauza rezultatelor nefavorabile. La ultimul meci, echipa a fost pregătită de Dan Vasilică, însă e de așteptat ca un nou tehnician să fie anunțat în pauza competițională.

În acest sens, Mihai Stoica face o propunere. Managerul de la FCSB consideră că Marius Croitoru este cel mai potrivit antrenor în acest moment. În prezent, Croitoru are un contract scadent la finalul sezonului cu FC Botoșani, dar negociază prelungirea lui.

MM Stoica îl propune pe Marius Croitoru la FCU Craiova

„Și când era director sportiv, tot Croitoru alegea jucătorii. Sunt prieten cu Adrian Mititelu și cu Adiță Mititelu. Sunt oameni la care țin foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să aibă rezultate.

Echipa s-a orientat către jucători străini. Dar îi lipsea cineva precum Croitoru, care să poată să aleagă. Eu știu cam tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cei de la Craiova au salarii mult mai mari decât Botoșani. Au fond de salarii de 300.000 de euro lunar”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!