Proiectul CSA Steaua, amanat de criza politica? Ministrul care a promis buget de 300.000 € a demisionat!

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2017, 09:03
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2017, 09:20

Proiectul CSA Steaua, dar si stadionul Dinamo, sunt victime colaterale ale razboiului politic din PSD.

Marius Lacatus a promis ca pana la sfarsitul acestei luni va anunta oficial demararea proiectului CSA Steaua. Planul exista, dar deocamdata doar pe hartie. Noua echipa nu are un lot de jucatori.

Startul ar putea fi amanat din cauza crizei politice in care s-a trezit Romania, o tara care asista ca spectator, din tribune, la un "meci de Liga a 4-a": conflictul dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu.

Toti ministrii Guvernului Grindeanu si-au dat demisia, iar asta influenteaza in mod direct doua subiecte majore in fotbalul romanesc: proiectul CSA Steaua si situatia stadionului Dinamo.

Gabriel Les, proaspat demisionar din Guvern, este cel care a promis la inceputul anului un buget anual de 300.000 de euro pentru noua echipa a Armatei.

"Nefolosirea pe o perioada de 5 ani neintrerupt a marcii ar da dreptul oricarei persoane sa solicite decaderea titularului din drepturile oferite de marca. De aceea am ajuns la aceasta solutie (inscrierea in Liga a 4-a, n.r.). Pentru urmatorii cel putin doi ani avem asigurata finantarea. Este vorba de 300.000 de euro, pentru ca discutam de Liga a 4-a.", spunea fostul ministru Gabriel Les.

Si Carmen Dan, direct implicata pana ieri in rezolvarea problemei stadionului Dinamo, si-a anuntat demisia din Guvern.

"Timp de 15 ani, toti angajatii din ministerul de interne au preferat o situatie confuza a stadionului Dinamo, ca patrimoniul statului sa fie in beneficiul si la discretia unui grup restrans de persoane. Am demarat o serie de verificari pentru clarificarea situatiei", afirma zilele trecute fostul ministru.

Mai multe informatii despre criza politica din Romania pe stirileprotv.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!