Proiectul ASCUNS care vrea sa distruga Steaua! Revenirea de senzatie anuntata pentru sezonul viitor

Proiectul ASCUNS care vrea sa distruga Steaua! Revenirea de senzatie anuntata pentru sezonul viitor

Clasamentul promite sa se schimbe pentru la anul, anunta rivalele Stelei din Liga I!

Dinamo poate fi candidata surpriza la castigarea campionatului. Jucatorii iau partea buna din cele 3 meciuri jucate in aceasta primavara cu Steaua. Au reusit doua egaluri care cred ca arata adevaratul raport de forte dintre cluburi.

Steliano Filip, unul dintre cei mai buni dinamovisti in 2014, anunta ca rivalei din Ghencea ii va fi mult mai greu sa castige campionatul la anul. Dinamo poate fi numele neasteptat care care se lupta pentru campionat in 2015, alaturi de Steaua, Petrolul si Astra.

"Ne batem pentru locul 3. Cat timp sunt sanse, credem in ele. La anul, poate tragem la titlu. De ce nu? Suntem Dinamo si trebuie sa ne propunem obiective importante. Vrem sa ramanem uniti, sa incheiem bine sezonul si apoi vom cauta formula succesului. Modelul meu e Cristi Chivu, ar trebui sa fie un model pentru orice fotbalist tanar. A fost un sportiv extraordinar, e un om desavarsit si in viata particulara. Nu-l cunosc personal, doar am pus cap la cap ceea ce am auzit despre el", a spus Steliano Filip in Gazeta Sporturilor.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies