Prodan a piedut procesul cu Burleanu si trebuie sa-i plateasca despagubiri uriase: "Justitia e controlata de Servicii!"

Autor: Sport.ro
Joi 22 Ianuarie 2015, 18:45

	Prodan a piedut procesul cu Burleanu si trebuie sa-i plateasca despagubiri uriase: "Justitia e controlata de Servicii!"

Instanta i-a dat dreptate lui Burleanu in procesul pe care acesta i l-a intentat lui Daniel Prodan. Tribunalul Buftea a anuntat astazi decizia.

Razvan Burleanu l-a dat in judecata pe Prodan pentru "declaratii defaimatoare", iar Tribunalul Buftea i-a dat astazi dreptate.

Instanta a stabilit ca Prodan trebuie sa ii plateasca lui Burleanu despagubiri in valoare de 25.000 de lei. Decizia poate fi atacata cu recurs.

"Am impresia ca Justitia este controlata de Servicii! In ce tara traim? Toate procesele astuia sunt rezolvate, chiar nu vede nimeni?", a reactionat Daniel Prodan la DolceSport.

"Judecatoria Buftea a decis ca i-am patat imaginea. Ce imagine i-am patat eu copilului astuia? Pentru ce sa ii dau eu 25.000 de lei? Am declarat doar ca este un tanar care nu se pricepe la fotbal. Ca atunci cand a jucat fotbal doar batea bine auturi si nu statea bine in zid. Ce i-am facut? L-am facut hot, criminal, violator, chior? L-am jignit? Nu! Astea sunt calitatile lui. El este o persoana publica si trebuie sa isi asume functia. Unii te plac, altii nu. Ce am spus eu au mai spus si Hagi, Raducioiu, Stelea, Piturca… Doar ca eu spun ce gandesc. Nu mi-e mie frica de acest copil."

"Am vorbit cu avocatul. Astept sa imi vina motivarea, apoi fac recurs.", a mai spus Prodan la DolceSport.

Rusia acuză SUA şi NATO de „activitate provocatoare” în spațiul aerian și apele Mării Negre
BRAT
Modifică setările cookies