Probleme pentru Petrolul! Primaria a luat o decizie importanta dupa ancheta DNA! Ce anunt a facut

Autor: Sport.ro
Marti 04 Februarie 2014, 14:58

	Probleme pentru Petrolul! Primaria a luat o decizie importanta dupa ancheta DNA! Ce anunt a facut

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro! Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

Acordul dintre Primaria Ploiesti si Asociatia Lupii Galbeni, cea prin intermediul careia jucatorii si staff-ul au fost recompensati cu bani de la municipalitate pentru performantele din sezonul trecut, va fi suspendat.

"Vom suspenda protocolul de colaborare pana la finalzarea anchetei DNA. Va exista un proiect de hotarare in acest sens. Banii prevazuti in proiectul de buget pentru prime vor fi trecuti in fondul de rezerva. Asteptam sa vedem cum se va finaliza ancheta", a explicat Iulian Teodorescu, viceprimarul Ploiestiului, pentru ObservatorulPh.ro.

26 din 27 de consilieri locali din Ploiesti au fost chemati la DNA saptamana trecuta pentru a da explicatii in legatura cu votul pentru cele doua hotarari de Consiliu Local in urma carora fotbalistii si membrii staff-ului de al Petrolul au fost premiati prin intermediul asociatii Lupii Galbeni 2012. Tot in acelasi dosar au mai fost audiati city managerul, secretarul municipiului si primarul Iulian Badescu, anunta sursa citata.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies