Problema la care Becali nu s-a gandit niciodata! Raspunsul oficial al Federatiei despre numirea lui Radoi pe banca Stelei:

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Iunie 2015, 17:33

	Problema la care Becali nu s-a gandit niciodata! Raspunsul oficial al Federatiei despre numirea lui Radoi pe banca Stelei:

Numirea lui Mirel Radoi pe banca Stelei coincide cu o schimbare de atitudine a Federatiei fata de antrenorii care nu au urmat cursuri pentru aceasta meserie

Noul antrenor al Stelei nu va avea voie, conform regulamentelor, sa stea pe banca pana cand nu isi obtine licenta Pro.

Pana acum, antrenorii fara licenta se puteau ascunde dupa paravanul unui tehnician cu scoala, iar Federatia nu avea nimic impotriva ca el sa stea pe banca la meciurile oficiale.

Dan Apolzan, seful Scolii de Antrenori din cadrul FRF, a anuntat ca regulile se schimba din aceasta vara.

"In Comitetul Executiv de anul trecut, din noiembrie, s-a hotarat ca, incepand din acest campionat, sezonul 2015/16, banca tehnica sa sufere anumite modificari din punct de vedere ale id-ului. Este de fapt cartea de identitate a antrenorilor. Toata banca tehnica va fi obligata sa posede id-urile: antrenori, staff-ul medical, absolut toata lumea trebuie sa posede id-uri."

"Pana acum au existat posibilitati ca antrenorii sa se refugieze sub id-ul de maseur. Din aceasta vara, spre exemplu, doctorul, inclusiv maseurul, trebuie sa prezinte un atestat ca a absolvit scoala respectiva", a spus Dan Apolzan la DolceSport.

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies