"Probabil nu il intereseaza prea mult fotbalul" Gebhart i-a dezamagit pe conducatorii Stelei! Reactia dupa escapada din club

Timo Gebhart Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2016, 17:46
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2016, 17:48

Timo Gebhart a fost surprins duminica dimineata cand iesea din club si intra intr-un salon de masaj erotic. 

Jucatorul german de la Steaua n-a apucat sa joace prea mult si sa impresioneze, insa acum se remarca printr-o escapada care i-a facut furiosi pe sefii sai. Duckadam crede ca Gebhart nu e foarte interesat de fotbal, motiv pentru care nu are sansa mari sa-si revina.

"In momentul in care vrei sa ajuti un jucator, in primul rand jucatorul trebuie sa se ajute pe el singur, dar probabil ca omul din punct de vedere financiar e rezolvat. Asa ca nu stiu daca il mai intereseaza prea mult fotbalul.

Nu cred ca iesirea asta conteaza atat de mult, cat faptul ca a pierdut totusi foarte mult in viata de fotbalist si probabil ca foarte multe lucruri le-a pierdut si din cauza lui", a spus Duckadam la Dolce.

Duckadam are incredere insa in Tamas, jucator recunoscut pentru viata sa extrasportiva. Tamas a fost dat afara vara trecuta de Radoi de la Steaua dupa in urma unei escapade.

"Eu sper sa il tina, Tamas este un jucator de valoare, el daca reuseste sa se concentreze doar pe fotbal sunt sigur ca are toate sansele sa ajunga chiar in lotul echipei nationale", a mai spus Duckadam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!