Liga 1

Primul transfer din iarna, in impas? "Ar fi o dezamagire in plus, nu cred ca ajuta echipa" Radoi, sfatuit sa nu faca mutarea asta

Romania - Finlanda, azi la 21:45 pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 13:18
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 13:23

Steaua vrea sa se intareasca in iarna, atunci cand va face cateva transferuri. Desi s-a vehiculat ca Steaua doreste jucatori tineri, ca Sefer de la Otelul Galati, ros-albastrii au varianta reintoarcerii lui Bourceanu.

Acesta are probleme in Turcia, antrenorul Arveladze anuntandu-l ca nu il mai are in calcul pentru restul sezonului, varianta Steaua fiind singura viabila pentru acesta. Problema cu Bourceanu este ca nu a mai prins niciun joc in teren din primavara, cand juca la Steaua, acesta avand si probleme medicale intre timp.

Radoi e sfatuit de Ogararu sa nu il transfere pe Bourceanu, motivand ca nu ar aduce niciun plus echipei, ba chiar ar fi o dezamagire in plus:

"Mirel e cel care trebuie sa aleaga la Steaua. Legat de Bourceanu daca se intoarce la Steaua, nu stiu, a mai jucat la Steaua si nu a fost la acelasi nivel, ar putea fi o dezamagire in plus, nu cred ca ar ajuta echipa cu tot respectul pentru ce a facut el la Steaua.", a spus Ogararu pentru Sport.ro

Modifică setările cookies