Liga 1

Primul jucator ratat de Piturca! Dupa ce i-au luat pe Sanmartean si Szukala, arabii nu mai au bani si pentru ultimul transfer

Turcii tin de pretul atacantului roman.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 17:11
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 17:22

Dupa ce a batut palma cu Sanmartean si Szukala, Piturca a vrut sa mai dea o lovitura in aceasta perioada de transferuri.

Fostul selectioner a negociat cu unul dintre jucatorii sai favoriti de la echipa nationala in ultimii ani, Bogdan Stancu. Acesta este sub contract cu Genclerbirligi iar turcii nu s-au inteles cu reprezentantii lui Al Ittihad. Acestia au dorit 3 milioane de euro in schimbul varfului roman insa arabii au oferit doar 2 milioane de euro.

Situatia este asemanatoare cu cea a lui Cristi Tanase. Mijlocasul Stelei este tinut in Ghencea de pretul piperat cerut de Becali, 3 milioane de euro. Si pentru Tanase, Al Ittihad a oferit 2 milioane de euro.

"Eu am vorbit cu domnul Piturca, dansul m-a dorit acolo, au fost discutii, au fost negocieri de fapt. Reprezentantii mei de la Becali Sport au fost acolo si au discutat impreuna cu reprezentantii celor de la Al Ittihad. Eu mi-am dat acordul pentru acest transfer, am vrut sa merg acolo, il stiu foarte bine pe domnul Piturca, este un antrenor valoros de la care am invatat multe si care m-a ajutat foarte mult", a spus Bogdan Stancu pentru Digisport.

Modifică setările cookies