Primul jucator pe care Miriuta il ia de la CFR! Jucatorul s-a inteles cu Gyor, maghiarii ii platesc restantele de la CFR!

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Noiembrie 2014, 17:47

	Primul jucator pe care Miriuta il ia de la CFR! Jucatorul s-a inteles cu Gyor, maghiarii ii platesc restantele de la CFR!

Vasile Miriuta a semnat saptamana trecuta cu Gyor si are ca obiectiv castigarea titlului in urmatoarele doua sezoane.

UPDATE: Aitor Monroy va incasa 30.000 de euro la semnatura in Ungaria. In plus, salariul sau va fi de 15.000 de euro pe luna.

Aitor Monroy este primul jucator pe care Miriuta il ia cu el la Gyor. Mijlocasul spaniol adus in vara de Miriuta de la Ceahlaul s-a inteles cu maghiarii, care urmeaza sa-i plateasca sumele restante de la CFR sub forma de prima de instalare.

Monroy, 27 de ani, a inceput fotbalul la juniorii lui Atletico Madrid si a ajuns in Liga I in 2011, cand a semnat contractul cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Miriuta a insistat sa-l transfere in vara de la Ceahlaul si a promis ca il va lua dupa el la orice echipa.

"Pe Monroy doar bunul Dumnezeu mi-l poate scoate din echipa. Eu cu siguranta nu o sa o fac. E un jucator senzational, un caracter senzational. Munceste mult si e foarte util pentru CFR Cluj. Nu o spun pentru ca-l antrenez eu, dar e cel mai bun mijlocas din tara.", a declarat Miriuta.

In cele 4 luni petrecute la Cluj, Monroy a primit doar jumatate din salariu (aproximativ 15.000 de euro).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
La Blaj, lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, peste așteptările autorităților
BRAT
Modifică setările cookies