Primul stadion bucurestean modernizat pentru EURO 2020! Giulestiul se transforma incepand de anul viitor! Anuntul facut

Aflati intr-o situatie critica, cu probleme financiare, dar si amenintati cu retrogradarea, rapidistii primesc o veste buna. Stadionul Giulesti, arena pe care clubul visiniu a cunoscut cele mai mari satisfactii, va fi in sfarsit modernizata!

Aflati intr-o situatie financiara si sportiva critica, rapidistii au parte de un anunt extraordinar. Cu un nou presedinte in persoana lui Dinu Gheorghe, giulestenii spera sa reuseasca sa se salveze de la retrogradare.

In timp ce actionariatul, impreuna cu presedintele Dinu Gheorghe se gandesc la intarirea echipei in vederea returului de campionat, o veste buna vine si de la presedintele Clubului Sportiv Rapid, Vali Ionescu - Caciureac.

Sefa CS Rapid a anuntat, intr-un interviu acordat Sport Pro TV si www.sport.ro, ca stadionul Giulesti va intra in sfarsit in renovare, dupa ce Bucurestiul a fost desemnat sa organizeze cateva meciuri de la turneul final al Campionatului European din 2020.

"De la anul, stadionul, dar si salile de sport ale Rapidului ar putea fi modernizate. Lucrurile nu tin insa de noi, e treaba autoritatilor si a Ministerului Transporturilor, care detine arena. Banii pot veni din fonduri europene.

In acest moment exista doua posibilitati. Ori stadionul va fi complet daramat si reconstruit, ori cel actual va fi modernizat si consolidat. Loc exista destul, spatiu pentru parcari este", a spus Vali Ionescu - Caciureac.

Pentru EURO 2020, Bucurestiul va trebui sa aiba 5 arene functionale, pe care formatiile care sosesc in Romania sa se antreneze. Cele 5 nominalizate sunt National Arena, Ghencea, Stefan cel Mare, Giulesti - Valentin Stanescu, dar si stadionul Iolanda Balas Soter, din complexul Federatiei Romane de Rugby.

Intregul interviu cu Vali Ionescu - Caciureac va putea fi urmarit diseara, ora 20:00, la Stirile din Sport ale Pro TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deciziile luate de Trump în ultimele zile de mandat. Una dintre ele îi poate afecta şi pe români
BRAT

Modifică setările cookies