Ceahlaul Piatra Neamt Angelo Massone faliment Liga I Superliga

Primul club din Liga I pe care scrie FALIMENT: patronul a fugit cu banii din drepturile TV! Un stadion de Europa poate ramane in paragina

"Patru, cinci echipe vor intra in faliment la finalul acestui sezon" - previziunea lui Dumitru Dragomir incepe sa prinda contur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 15:16
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 15:34

Ceahlaul Piatra Neamt este in pragul falimentului, dupa ce misteriosul patron Massone a plecat din tara cu toti banii din drepturile TV, lasand in urma o gaura de 1,7 milioane de euro. O avere colosala in saracia lucie cu care se confrunta cel mai vechi club din Moldova.

Ar putea fi prima echipa de pe lista neagra a falimentului pe care Dumitru Dragomir a tot invocat-o in aceasta primavara. Stadionul pe care FC Vaslui juca meciuri de Europa League in urma cu trei ani poate ajunge doar o ruina.

Angelo Massone nu a mai fost vazut de cateva saptamani la Piatra Neamt, iar oficialii Ceahlaului se tem ca vor ramane fara ultima transa din drepturile TV.

Niciuna din investitiile spectaculoase anuntate de Massone nu s-a materializat in cele sase luni de cand italianul a preluat conducerea clubului.

"Ne-a aranjat un cantonament de 100 de mii de euro in iarna, dar din amenzile pe care le-am luat ca a intrat el pe teren... cam astia sunt banii."

"Doar printr-o minune ne mai salvam, sa vina cineva sa plateasca datoriile astea (n.r. 1,7 milioane de euro), dar nu vad cine ar putea sa faca asta.", a spus Mastacaneanu la Sport Total FM.

Retrogradata in Liga a II-a dupa acest sezon, Ceahalul incearca sa isi vanda cei mai buni jucatori pentru a acoperi o mica parte din datorii.

"Asteptam oferte pentru jucatorii importanti, Stefanescu, Popadiuc, Margina. Sunt jucatori de echipa nationala, dar toata lumea asteapta sa murim de tot ca ii ia gratis, asta e realitatea.", a mai spus oficialul Ceahalului.

Singurul moment in care Angelo Massone s-a remarcat ca patron in Liga I a fost la meciul cu Viitorul, cand a avut o discutie foarte aprinsa cu Gica Hagi. Un apropiat al lui Massone l-a lovit atunci pe Hagi peste picior. DETALII AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!