"Primim gol prea usor, nu marcam desi avem ocazii!" Reghe ii acuza pe cei de la ASA de lipsa de fair-play! Ce s-a intamplat la faza golului

"Primim gol prea usor, nu marcam desi avem ocazii!" Reghe ii acuza pe cei de la ASA de lipsa de fair-play! Ce s-a intamplat la faza golului

ASA 1-1 Steaua / Steaua n-a mai castigat in Liga I de la meciul cu Craiova si pierde puncte importante in lupta pentru titlu. 

Dupa remiza smulsa in prelungiri cu ASA, Laurentiu Reghecampf isi critica jucatorii. Stelistii au primit usor gol de la Kuku si au ratat mai multe ocazii de a marca. Reghe ii acuza si pe adversari de lipsa de fair-play la faza deschiderii de scor, cand un jucator cazuse accidentat.

"Trebuie sa fim mult mai atenti, am primit gol foarte usor, o minge deviata. Aveam ambii fundasi centrali in careu, portarul pe linie, a fost prea usor primit golul. Trebuie sa fim mai atenti si la finalizare. Ajungem in fata portii, dar nu marcam.

Nu comentez arbitrajul, la faza golului Marco si De Amorim erau in afara jocului, ne pregateam sa le dam mingea. Zicu jucase mingea afara, era un jucator accidentat. Chiar daca s-a intamplat asta, noi trebuia sa fim atenti.

Jakolis a facut o prostie mare, nu poti sa te duci cu cotul in adversar. NU se poate asa ceva. E un cartonas rosu acordat corect.

Ce sa facem cu o echipa care se apara tot timpul in careu. Noi incercam sa aducem mingi in fata portii, atacam pe benzi pentru ca pe centru e foarte greu. Nu dau vina pe jucatori, dar cand ajungi de atatea ori in pozitie de a marca, ce sa faci?

Nu e o criza, dar pierdem puncte foarte importante. Nu este in ordine.

La Nita s-ar putea sa fie o problema, o sa faca un RMN. Pe Tosca nu sunt suparat, dar trebuie sa joace si Moke, o sa schimbam la fiecare partida", a declarat Reghecampf.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies