Primele vesti bune pentru Galca dupa o saptamana NEAGRA! Arlauskis cedeaza! Anuntul facut de agentul portarului

Steaua sta pe un butoi de pulbere, dupa o pauza de iarna linistita. 

Nimic nu anunta ce se intampla la Steaua in aceste momene. Echipa a fost invinsa de Rapid in Ghencea in prima etapa din retur, jucatori exclusi din lot inainte de meci si criticile lui Galca la adresa lui Becali. Toate astea sunt condimentate cu pierderea siglei si cu protestul suporterilor la adresa clubului!

Sunt sanse ca o parte din aceste probleme sa se rezolve, in zilele urmatoare, cand Arlauskis ar urma sa revina in poarta Stelei. Lituanianul a fost exclus din lot pentru ca a refuzat sa-si prelungeasca contractul, dar agentul sau e convins ca situatia se va rezolva.

"S-a suparat, dar supararea e trecatoare. Eu am presimtirea ca va apara in meciurile urmatoare. Poate si negocierile vor fi mai usoare", a declarat Leonid Istrati la Digi. 

Leonard Istrati mai anunta ca negocierile se vor relua la finalul saptamanii. 

"Acum sunt plecat, dar am convenit cu domnul Argaseala sa reluam discutiile la revenirea mea. A ramas sa mai discutam. Avem termen pana la finalul saptamanii pentru a lua o decizie, apoi vom anunta clubul. Nu s-a facut o oferta, nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al duratei. Steaua vrea doar sa prelungim contractul", a explicat Leonid Istrati.

"Nu sunt preocupat sa-i gasim echipa, nu suntem in cautarea unei echipe. Vom cantari atent ofertele si vom vedea. Prioritatea este sa joace la o echipa care are obiective importante, sa fie apreciat si sa aiba un loc garantat in poarta.

Am avut o oferta din Rusia, pe care am refuzat-o, pentru ca a fost experienta de la Rubin si nu am vrut ca istoria sa se repete. Excludem varianta Rusia", a precizat Istrati.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies