Primele cuvinte pe care le-a spus Reghe cand a intrat in vestiar! Ce le-a zis jucatorilor noul antrenor al Stelei

Primele cuvinte pe care le-a spus Reghe cand a intrat in vestiar! Ce le-a zis jucatorilor noul antrenor al Stelei

Hamroun a vorbit despre venirea lui Reghecampf la Steaua, spunand ca aceasta schimbare va fi una buna pentru echipa, daca noul antrenor va reusi sa resusciteze moralul jucatorilor.

Algerianul a dezvaluit si care au fost primele cuvinte ale lui Reghe atunci cand a intrat in vestiar: "Am auzit ca a mai fost la Steaua si ca a avut rezultate foarte bune cu echipa. A castigat cateva trofee, am auzit ca este iubit, asa ca ma gandesc ca lumea se bucura ca s-a intors. Cred ca este un lucru bun pentru noi, pentru club. Ne-a spus ca nu acesta este locul Stelei in clasament. Ne-a spus ca avem calitati si trebuie sa le folosim, sa jucam impreuna si sa fim uniti. Cred ca are dreptate, poate ca in ultimele saptamani am pierdut aceste lucruri, sa jucam impreuna, sa alergam unul pentru altul, asa ca sper ca aceasta schimbare sa ne trezeasca si sa ne faca sa jucam mai bine, sa avem rezultate mai bune".

Despre Hamroun, Gigi Becali a declarat ca e singurul jucator dorit de Radoi, care a fost transferat in aceasta vara la Steaua. Acest lucru s-a reflectat si in declaratia lui despre fostul tehnician al Stelei:

"Stiu ca aceasta este viata unui antrenor. Sunt un pic trist pentru el, ca om, pentru ca am avut o relatie foarte buna, dar a fost doar prima sa experienta ca antrenor, asa ca eu cred ca are timp sa invete mai mult. Sunt un pic trist pentru el, pentru ca nu cred ca merita acest lucru, dar nu pot explica de ce lucrurile s-au petrecut asa cu echipa, cu antrenorii, nu pot explica, dar este o experienta din care avem cu totii de invatat", a spus Hamroun.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies