Prima vedeta care se cearta cu antrenorul in acest sezon da cartile pe fata. "Nu mai puteam continua cu el"

Prima vedeta care se cearta cu antrenorul in acest sezon da cartile pe fata. "Nu mai puteam continua cu el"

Mijlocasul in varsta de 35 de ani, care a venit la FC Botosani in 2012, spune ca a primit cinci oferte de la alte cluburi de Liga 1, insa miercuri dupa-amiaza urmeaza sa ia o decizie in privinţa viitorului sau. El da asigurari ca va mai juca in prima liga inca doi ani.

Mijlocasul Marius Croitoru a anunţat, miercuri, in mod oficial, desparţirea de echipa de fotbal FC Botosani, motivand ca aceasta a fost determinata de un conflict direct pe care l-a avut cu tehnicianul Leo Grozavu.

Croitoru a declarat, intr-o conferinţa de presa, ca si-ar fi dorit sa incheie cariera de jucator la FC Botosani, insa nu a mai putut face faţa relaţiilor tensionate cu antrenorul.

'imi doream din tot sufletul sa continui la FC Botosani, sa ma retrag de la FC Botosani. Toata lumea stie lucrul acesta, dar, din pacate, s-au adunat prea multe si Marius Croitoru nu a mai putut rezista. S-au adunat multe. Sunt problemele mele si ale lui Leo pe care, din pacate, nu am putut sa le rezolvam. Am ajuns intr-un punct in care nu mai puteam continua, nu la echipa, ci cu Leo', a afirmat mijlocasul lui FC Botosani.

El a promis ca va reveni la FC Botosani, insa nu a putut spune in ce calitate. 'Cu siguranta Marius Croitoru se va mai intoarce la FC Botosani. Nu stiu cand, nu stiu in ce postura', a adaugat Croitoru.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies