Liga 1

Prima reactie din Stefan cel Mare dupa ce Steaua a batut palma pentru transferul lui Tucudean! Dinamovistii se recunosc infranti

Steaua si Charlton Athletic s-au inteles pentru imprumutul fostului dinamovist George Tucudean in Ghencea, campioana ultimelor doua sezoane din Liga I bifand o a doua mare tradare a iernii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 08:55
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 09:12

Dupa ce au reusit sa-l convinga pe Gabi Tamas, stelistii au ajuns la un acord si cu atacantul George Tucudean (23 de ani), fotbalist care se va alatura zilele viitoare lotului condus de Costel Galca.

"Raniti" dupa transferul lui Tamas, dinamovistii au primit astfel o noua lovitura, insa oficialii din Stefan cel Mare spun ca nu a fost una la fel de dureroasa precum cea primita cu Gabi Tamas.

Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo, spune ca Tucudean nu a fost o varianta in aceasta iarna, acesta fiind un jucator mult prea scump. Stanciu a declarat ca Dinamo nu poate intra in acest moment intr-o licitatie directa cu Steaua, liderul Ligii I avand posibilitati mult mai mari, precum si siguranta unei participari in cupele europene.

„Normal ca Tucudean e un jucator de perspectiva, care a plecat de la Dinamo pe o suma buna in Belgia. Din pacate, in acest moment nu ne putem permite sa-l readucem, asta e adevarul. Am inceract cu Tamas, dar intrasem intr-o concurenta nedorita, iar Steaua sta mai bine la partea financiara. Ei se gandesc la cupele europene, noi nu putem sa facem asta. Deci trebuie sa iesim din aceasta insolventa pentru a ne gandi pe mai departe.

Nu este adevarata chestia cu 45 de zile. Am facut strategia cu domnul Negoita si ne-am apucat de treaba, dar nu s-a pus problema sa fiu la inceput intr-o perioada de proba.

Dinamo nu sufera din punct de vedere financiar, dar bugetul e unul bun pentru Liga 1. Un buget care trebuie sa suporter salariile jucatorilor. Important este ca suntem la zi fata de acesti jucatori si angajati, iar salariile nu sunt chiar mici.

Sigur, rezultatul din jocul cu echipa de tineret a Danemarcei nu ne onoreaza, dar explicatii ar fi. Nu tinem mult la rezultate, dar nici nu suntem impasibili cand primim atatea goluri, chiar daca e vorba de un amical", a spus Daniel Stanciu la Radio Sport Total FM.

George Tucudean are in palmares o Cupa a Romaniei (2011-2012) si o Supercupa (2012), ambele trofee fiind obtinute cu Dinamo.

Modifică setările cookies