Prima reacție din partea lui Dinamo, după decizia Comisiei de Recurs: ”Ne impactează direct!”

Dinamo andrei nicolescu FRF Superliga Imagine din meciul Dinamo - UTA Arad / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 15:35
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 15:43

Dinamo a primit o veste proastă din partea Comisiei de Recurs.

Clubul din ”Ștefan cel Mare” a făcut apel după ce Comisia de Disciplină a dictat o suspendare de patru etape și o amendă de 100.000 de lei în urma incidentelor petrecute la meciul cu UTA Arad din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0. Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins, însă, apelul ”Câinilor Roșii”.

Andrei Nicolescu: ”E o decizie definitivă care ne impactează direct!”

Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după ce Dinamo a primit decizia Comisiei de Recurs. Administratorul special al ”Câinilor Roșii” s-a arătat dezamăgit de faptul că sancțiunea se menține și crede că Dinamo va avea de suferit în urma acestui lucru.

Totuși, Nicolescu a transmis că Dinamo va încerca să aducă în continuare copii în tribune.

Am aflat și eu de această veste. Poate ne vor face mai responsabili și mai puternici pe termen scurt. Nu mai e nimic de comentat, dacă asta s-a înțeles din ceea ce ne dorim apropo de spectatori, asta este. Ne dorim ca măcar copiii să participe la meciurile noastre.

Sper să avem o mobilizare mai bună decât data trecută. Vom vedea care sunt afinitățile, ce școli vor răspunde la invitațiile noastre. Ce să comentăm, Comisia de Disciplină e acolo, e de atâta timp la FRF și analizează în spiritul unui regulament făcut de atâta timp. Ce putem să comentăm?

Ar fi multe de discutat, dar avem o decizie definitivă care ne impactează direct. Dacă spunem că suntem nedreptățiți sună a văicăreală. Avem două decizii care consideră că aia e singura sancțiune pe care o pot aplica. Mergem înainte, trebuie să ne facă puternici, altfel nu ne putem învăța lecția”, a spus Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Comisia de Recurs a respins apelul lui Dinamo

Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia Comisiei de Recurs.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!