Prima reactie a Stelei dupa cea mai buna veste a anului in Stefan cel Mare: Dinamo a iesit din insolventa!

Prima reactie a Stelei dupa cea mai buna veste a anului in Stefan cel Mare: Dinamo a iesit din insolventa!

Dinamo este primul club care reuseste sa duca la bun sfarsit procedura de insolventa. Astazi a venit raspunsul oficial din partea Tribunalului.

E sarbatoare in Stefan cel Mare dupa ce Dinamo a primit astazi, in mod oficial, vestea atat de asteptata: clubul a iesit din insolventa si a scapat astfel de datoriile de milioane de euro acumulate in ultimii 15 ani.

Chiar si rivalele se bucura. Steaua, prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala, a salutat vestea mare primita astazi de "caini".

"Este o performanta a celui care a administrat societatea si a reusit sa o scoata din insolventa", a spus Argaseala la DigiSport.

Florin Prunea, presedintele clubului CSMS Iasi, spune ca fotbalul romanesc avea nevoie ca un club de talia si traditia lui Dinamo sa se vindece de bolile trecutului.

"Iesirea din insolventa a clubului Dinamo este o veste buna pentru fotbalul romanesc. Pentru ca fotbalul romanesc avea nevoie de Dinamo. Chiar si Steaua avea nevoie de Dinamo. S-a vazut ca in momentul in care Dinamo nu a mai fost acolo sus, Steaua nu prea a mai avut cu cine sa se bata."

"Steaua nu a mai avut competitie. Iar atunci cand nu ai o competitie interna puternica te bati singur, castigi tot fara prea mare efort si nu ai cum sa faci fata in cupele europene", a spus oficialul clubului CSMS Iasi la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies