EXCLUSIV | Prima reactie a Stelei despre o posibila plecare a lui Adi Popa si incasarile uriase pe care Alibec le va avea din iarna

EXCLUSIV | Prima reactie a Stelei despre o posibila plecare a lui Adi Popa si incasarile uriase pe care Alibec le va avea din iarna

Azi, 00:15 PRO TV: Ciocan loveste in Germania! Cristi Ciocan - Erkan Teper! Gala incepe la 20:00 pe Sport.ro!

Alibec vine din iarna la Steaua si va incasa cei mai multi bani din echipa. Valeriu Argaseala a vorbit pentru Sport ProTV despre transferul lui Alibec, dar si despre situatia lui Adi Popa, care se afla in ultimul an de contract.

Intrebat daca ceilalti colegi ai Stelei s-ar putea supara pe faptul ca Alibec va incasa cei mai multi bani la echipa, acesta a declarat:

"Nu stiu de unde apare aceasta discutie, legata de supararea coechipierilor pentru salariul lui Denis Alibec. Atata timp cat un jucator intra intr-o echipa ca sa-i ridice valoarea, ceilalti se bucura. Nu exista niciun fel de manifestare de acest fel din partea jucatorilor din club si cu siguranta discutia este doar la nivel de presa"

"Daca vom fi in primavara Europeana, Alibec va fi integrat. Golubovic nu poate fi pe linie moarta. Niciun jucator nu poate fi pe linie moarta. Suntem pe mai multe fronturi in competitii interne si europene. Un lot trebuie sa isi permita sa atace toate cele trei competitii din Romania cu intreg lotul pentru a nu avea surprize legate de accidentari, suspendari si asa mai departe."

Despre situatia lui Adi Popa, aflat in ultimul an de contract, Argaseala a spus:

"La nivelul clubului nu exista discutia ca Adi Popa sa plece.", a declarat Argaseala pentru Sport ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies