Prima problema aparuta dupa transferul lui Papp: "Nu stiu daca se potriveste la Steaua, acolo trebuie sa stii sa pasezi"

Prima problema aparuta dupa transferul lui Papp: "Nu stiu daca se potriveste la Steaua, acolo trebuie sa stii sa pasezi"

Transferul lui Papp la Steaua nu este vazut cu ochi buni de toata lumea.

"Nu stiu daca Papp se preteaza la jocul Stelei, la Steaua trebuie sa stii sa pasezi. Papp este foarte puternic, un jucator de cap excelent, ce iti poate da siguranta. Pentru mine ramane o mare enigma, de fiecare data a fost convocat la nationala, dupa ce a plecat in Italia nu a mai fost chemat decat o singura data.", a spus Viorel Hizo la Digisport.

Fostul antrenor al Vasluiului l-a avut pe Papp la dispozitie, pe vremea cand antrena echipa moldoveana, in perioada 2010-2012. Acesta s-a transferat apoi la Chievo insa nu a apucat sa joace foarte mult nici acolo.

De altfel, insuccesul lui Papp in Italia, a fost explicat de agentul sau: "E foarte dificil in Italia. Cand vine un jucator roman, e mult spus ca ar fi vanat, dar la prima greseala este afara. Daca se mai schimba si antrenorul, e clar ca cel nou vine cu jucatorii lui. El a jucat la început, apoi i s-a spus ca va fi odihnit pentru un meci important si de atunci tot odihnit a stat, fara explicații", a declarat Anamaria Prodan la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies