Prima MARE lovitura a lui MM Stoica de la revenirea la Steaua! Ce jucator incearca sa convinga sa semneze:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Aprilie 2012, 11:12
Prima MARE lovitura a lui MM Stoica de la revenirea la Steaua! Ce jucator incearca sa convinga sa semneze:

Sambata, 20.00, Otelul - Steaua, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Prosport / Mihai Stoica incearca sa il convinga pe Geraldo Alves sa-si prelungeasca intelegerea cu Steaua, contractul jucatorului portughez urmand sa expire in aceasta vara. Singura problema este salariul mare pe care il are Alves, de 20.000 de euro pe Luna.

Steaua are in acest moment cea mai buna aparare din Liga I - doar 18 goluri primite in 25 de etape. Cum Geraldo a fost titular in majoritatea meciurilor indiferent daca Steaua era antrenat de Levy, Ilie Stan sau Stoichita, nu poate fi contestat aportul jucatorului. Mihai Stoica spera sa-l convinga mai intai pe Gigi Becali sa-i propuna o noua intelegere lui Geraldo, apoi va incerca sa-l convinga si pe jucator sa semneze.

"Eu sunt profesionist si imi voi duce contractul cu seriozitate pana la capat. Daca mi se va propune prelungirea ma voi aseza la masa negocierilor, daca nu, voi pleca" spunea jucatorul acum cateva luni, MM Stoica sperand ca Steaua sa se bazeze si in sezonul viitor pe cuplul de fundasi centrari Chiriches - Geraldo Alves.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT