O echipa din Liga 1 a decis sa suspende contractele jucatorilor! Anuntul oficial facut de club

Hermannstadt Liga 1 Superliga Prima echipa din Liga 1 care a decis sa suspende contractele jucatorilor! Anuntul oficial facut de club
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 09:14
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 10:34

Masura vine in contextul pauzei competitionale provocata de Covid-19.

Tot mai multe echipe din Liga 1 iau masuri pentru a trece cu bine de aceasta perioada de pauza provocata de pandemia de coronavirus.

Dupa ce unele echipe au decis reduceri salariale drastice, FC Hermannstadt a luat hotararea de a suspenda contractele jucatorilor pe durata starii de urgent din Romania. Anuntul a fost facut printr-un comunicat pe facebook.

"Consiliul de Administratie A.F.C. Hermannstadt a decis sa suspende contractele fotbalistilor legitimati pentru cat timp se va mentine starea de urgenta in Romania! Masura vine ca o consecinta a faptului ca obiectul contractului incheiat nu mai poate fi adus la indeplinire. Asta daca tinem cont ca in prezent nu se stie cand se va relua activitatea fotbalistica din tara noastra. Chiar si asa, A.F.C. Hermannstadt le-a propus jucatorilor nostri prelungirea duratei contractelor cu o perioada egala cu cea a suspendarii. Prin urmare, va fi singura clauza care va fi modificata in intelegerile actuale, drepturile financiare ramanand neschimbate", a transmis clubul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!