Prima declaratie a lui Martinus la revenirea in Romania! Ce spune mijlocasul despre transferul in Ghencea: "Vreau in Liga"

Prima declaratie a lui Martinus la revenirea in Romania! Ce spune mijlocasul despre transferul in Ghencea: "Vreau in Liga"

Quenten Martinus a sosit in cursul zilei de astazi in Romania, dupa ce a fost convocat la nationala statului Curacao, pentru duelul impotriva Cubei. Acesta a vorbit despre trecerea la Steaua, explicand motivele pentru care vrea sa joace in tricoul ros-albastru.

Posibilitatea de a juca in Liga Campionilor a fost cea care l-a convins pe Martinus sa accepte oferta Stelei. Revenit in tara dupa convocarea la nationala statului Curacao, Quenten Martinus a vorbit despre sansa de a imbraca tricoul campioanei. Acesta a dezvaluit ca nu a semnat contractul inca, dar spune ca va ajunge pana la urma in Ghencea. Obosit dupa un zbor lung, Martinus vrea sa se odihneasca serios inainte sa ajunga sub comanda lui Radoi. 

"E un pas important venirea la Steaua, am ales pentru ca pot juca in CL. N-am semnat inca, nu-l stiu pe Radoi, acum oricum nu ma intereseaza. Am zburat 14 ore dupa ce am fost la nationala, acum vreau doar sa dorm. Bineinteles ca imi doresc un contract cat mai avantajos", a spus Quenten Martinus la revenirea in Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies