Superliga

Prima coregrafie a Stelei a "DISPARUT" ca prin minune! Ce se intampla cu banii de pe bilete? Explicatia liderului galeriei

FRF a anuntat sold-out la finala Cupei Romaniei, dupa vanzarea celor 25.000 de bilete in online si distribuirea altor 20.000 de tichete catre cele doua cluburi - 13.000 au ajuns la Steaua, 7000 la Astra.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 16:09
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 16:27

Interesant este faptul ca Steaua nu a ales sa isi vanda biletele la casele de la stadionul Ghencea, ci la magazinul pe care liderul galeriei, Gheorghe Mustata, il detine pe bulevardul Metalurgiei din Bucuresti. Stelistii care vor sa umple peluza la finala Cupei trebuie sa plateasca o suprataxa de 5 lei.

"Pentru coregrafiile de la cele doua meciuri de saptamana viitoare, cu Otelul si cu Astra", a explicat Gheorghe Mustata la Sport.ro. 5 lei pentru fiecare din cele 13.000 de bilete inseamna un total de aproximativ 15.000 de euro. Ce se va intampla cu acesti bani?

Gheoghe Mustata nu a dat detalii despre ce presupun cele doua coregrafii, asa ca nu putem sa aproximam costurile galeriei pentru cele doua meciuri. Insa putem sa ne raportam la, probabil, cea mai scumpa coregrafie facuta vreodata in Romania. Galeria lui Dinamo a cheltuit 5000 de euro pentru coregrafia 3D cu ingerii Haldan si Florea Dumitrache de la meciul cu Steaua, din sezonul trecut, suma dezvaluita la acea vreme de ziarul Ring, publicatia detinuta de Ionut Negoita.

Nu se mai face prima coregrafie

Liderul Peluzei Nord a dezvaluit astazi ca nu va mai face nicio coregrafie la meciul cu Otelul, din ultima etapa a Ligii I.

"Nu va fi nimic maine. Maine va fi spectacolul facut de catre club, noi o sa facem ceva la Cupa. Pregatim acel spectacol, pentru maine a pregatit clubul ceva din ce stiu eu, adica de fapt din ce am vazut.", a spus Gheorghe Mustata pentru ProTV.

Astfel, toti cei 15.000 de euro ii vor ramane in cont pentru o singura coregrafie, cea de la meciul de cupa cu Astra, de vineri seara, desi e greu de crezut ca poate costat atat de mult o coregrafie, avand in vedere ca spectacolul facut de Dinamo cu coregrafia 3D cu Haldan si Dumitrache, a costat doar 5000 de euro.

Suporterii cred ca banii raman in buzunarul liderilor galeriei

Fanii au votat intr-un sondaj www.sport.ro, in care au ales ca prima optiune varianta in care cei 15.000 de euro vor ramane in contul lui Mustata. Acesta va face astfel o super afacere pe spatele clubului si al suporterilor sai, care sunt obligati sa plateasca 5 lei in plus la biletele de 15 si 20 de lei, daca vor sa vina la meci.

Bisnitarii au acaparat si casele de bilete din Ghencea

"Afacerile" bisnitarilor nu sunt ceva nou in Ghencea. Acestia au monopolizat vanzarea biletelor la meciurile de acasa ale fanilor, casele fiind de multe ori inchise pana cu cateva minute inainte de inceperea meciului, cand sunt puse in vanzare bilete la pret normal.

Nu acelasi lucru se intampla cand meciurile au loc pe National Arena, acolo unde tichetele sunt puse in vanzare online de cele mai multe ori, fiind destul de greu pentru bisnitari sa intervina in vanzarea acestora.

Modifică setările cookies