Prima BOMBA pregatita de Mutu la Dinamo! Vrea imprumutul lui Ianis Hagi de la Fiorentina! Reactia italienilor

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Octombrie 2016, 10:02

	Prima BOMBA pregatita de Mutu la Dinamo! Vrea imprumutul lui Ianis Hagi de la Fiorentina! Reactia italienilor

Adrian Mutu vrea sa se ajute de relatia buna cu Fiorentina in startul carierei sale de manager de la Dinamo. 

Presa italiana anunta ca Mutu pregateste un meci amical cu Fiorentina pentru Dinamo, dar si sa imprumute cativa jucatori de la echipa italiana. Ionut Negoita a anuntat ca Mutu se va implica activ in transferurile echipei, atat pentru jucatorii care vin cat si pentru cei care pleaca.

Tuttomercatoweb.com scrie ca Mutu a propus deja imprumutul lui Ianis Hagi, aflat in prezent la echipa Primavera a Fiorentinei. Sursa citata scrie ca antrenorul Paulo Sousa nu ar fi de acord cu imprumutul in Romania, desi nu l-a folosit pana acum pe Ianis la echipa mare. "Ianis e la cativa pasi de echipa mare a Fiorentinei. Senzatia in acest moment este ca Sousa nu e de acord sa lase un asemenea talent sa plece", scrie Tuttomercato.

Chiar daca nu va reusi sa-l aduca pe Ianis, Mutu va incerca si cu alti jucatori. Negoita are incredere mai ales in relatiile sale. "Va avea un cuvant greu de spus in ceea ce priveste transferurile. Speram ca prin intermediul lui sa aducem jucatori mai valorosi si sa negociem transferuri cu echipe mai puternice atunci cand vindem vreun jucator."

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies