Prieteni, prieteni, dar transferurile sunt pe bani! Steaua isi pierde "ferma" de jucatori! Ultima oferta, refuzata din START

Prieteni, prieteni, dar transferurile sunt pe bani! Steaua isi pierde "ferma" de jucatori! Ultima oferta, refuzata din START

Relatia dintre Steaua si Pandurii s-a racit.

Conflictul dintre cele doua cluburi a pornit de la bani. Datoria Stelei din contul transferului lui Pintilii la arabi starneste tensiuni intre cele doua conduceri.

Steaua trebuie sa plateasca 500.000 de euro dupa ce l-au vandut pe Pintilii cu 2,5 milioane de euro in aceasta vara, insa ros-albastrii intampina probleme din cauza clubului Al Hilal. Seicul a amanat plata banilor, motiv pentru care Steaua a depus memoriu la UEFA, insa intre timp acelasi lucru l-a facut si Pandurii, care a reclamat Steaua pentru neplata.

A doua dovada a racirii relatiilor o reprezinta raspunsul dat de Pandurii ofertei primite de la Steaua pentru Roman. Acestia au refuzat cei 250.000 de euro pentru atacantul gorjean, transmitandu-le stelistilor sa plateasca clauza de reziliere, de 600.000 de euro, daca il vor pe jucator.

Relatiile dintre Steaua si Pandurii au fost foarte bune in ultimii ani. Echipa campioana i-a transferat in ultimele sezoane pe Stanca, Martinovici, Chiriches, Gabi Matei, Pintilii, Breeveld sau Radut. De altfel, aproape orice jucator de valoare de la Pandurii a ajuns la Steaua in ultimii ani, profitul Stelei fiind unul imens numai daca luam in calcul transferul lui Chiriches, luat pe 1 milion de euro si vandut pe 9,5 milioane de euro doi ani mai tarziu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies