Liga 1

Prieteni, prieteni, dar transferurile sunt pe bani! Steaua isi pierde "ferma" de jucatori! Ultima oferta, refuzata din START

Relatia dintre Steaua si Pandurii s-a racit.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 09:45
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 09:59

Conflictul dintre cele doua cluburi a pornit de la bani. Datoria Stelei din contul transferului lui Pintilii la arabi starneste tensiuni intre cele doua conduceri.

Steaua trebuie sa plateasca 500.000 de euro dupa ce l-au vandut pe Pintilii cu 2,5 milioane de euro in aceasta vara, insa ros-albastrii intampina probleme din cauza clubului Al Hilal. Seicul a amanat plata banilor, motiv pentru care Steaua a depus memoriu la UEFA, insa intre timp acelasi lucru l-a facut si Pandurii, care a reclamat Steaua pentru neplata.

A doua dovada a racirii relatiilor o reprezinta raspunsul dat de Pandurii ofertei primite de la Steaua pentru Roman. Acestia au refuzat cei 250.000 de euro pentru atacantul gorjean, transmitandu-le stelistilor sa plateasca clauza de reziliere, de 600.000 de euro, daca il vor pe jucator.

Relatiile dintre Steaua si Pandurii au fost foarte bune in ultimii ani. Echipa campioana i-a transferat in ultimele sezoane pe Stanca, Martinovici, Chiriches, Gabi Matei, Pintilii, Breeveld sau Radut. De altfel, aproape orice jucator de valoare de la Pandurii a ajuns la Steaua in ultimii ani, profitul Stelei fiind unul imens numai daca luam in calcul transferul lui Chiriches, luat pe 1 milion de euro si vandut pe 9,5 milioane de euro doi ani mai tarziu.

Modifică setările cookies